Logo
Imprimă această pagină

O maşină în care se află două persoane a căzut în apă. Doi morți

O maşină în care se află două persoane a căzut în apă. Doi morți

O maşină în care se află doi bărbaţi a căzut în apă, între localităţile Olari şi Sintea Mică, judeţul Arad. Cele două persoane sunt inconştiente. Bărbaţii au fost scoşi din autoturism de către pompieri şi predaţi echipajelor medicale. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, iar cei doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi. Accidentul a fost provocat de unul dintr cei doi bărbaţi, care nu a adaptat viteza în curbă.


UPDATE: ”Din primele cercetări la faţa locului, un arădean de 74 de ani a condus un autoturism pe D.J. 791, dinspre Olari înspre Sintea Mică, iar la km 19+750 m, într-o curbă uşoară la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se într-un canal colector de apă (canalul Morilor)”, a transmis IPJ Arad.

În urma evenimentului, conducătorul auto şi un pasager de 71 de ani, au decedat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
UPDATE: ISU Arad a mai anunţatcă manevrele de resuscitare ale celor două victime nu au dat rezultate şi a fost declarat decesul.

UPDATE: ”Cele 2 victime, bărbaţi de 70 şi 74 de ani, sunt extrase din autoturism, sunt inconştiente, fără semne vitale”, a mai transmis ISU Arad.

Sursa citată a precuzat că victimele au fost predate echipajelor medicale prezente la locul accidentului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Arada a anunţat că o maşină în care se află două persoane a căzut, marţi, în apă - Canalul Morilor - între localităţile Olari şi Sintea Mică, judeţul Arad.

Pompierii intervin cu mai multe echipaje.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că în maşină sunt doi bărbaţi, care sunt inconştienţi.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.