O maşină s-a izbit de o stâncă pe Transfăgărăşan, iar o persoană a murit şi două au fost rănite

O maşină s-a izbit de o stâncă pe Transfăgărăşan, iar o persoană a murit şi două au fost rănite

O maşină care circula, duminică, pe DN 7 C, Transfăgărăşan, în judeţul Argeş, s-a izbit de o stâncă. Maşina s-a răsturnat de câteva ori, iar şoferul a fost proiectat afară. O persoană a murit şi două au fost rănite.


UPDATE: ”În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori, iar ulterior s-a oprit mai jos pe carosabil. În autoturism se aflau 3 bărbaţi, dintre aceştia, şoferul a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat”, a transmis ISU Argeş.

La faţa locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager şi a acordat îngrijiri medicale bărbaţilor, începând ulterior deplasarea spre spital.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare, aceştia vor fi transportaţi mai departe la spital de către echipajele medicale.
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit IPJ Argeş, o maşină a intrat, duminică, într-o stâncă de pe Transfăgărăşan, în apropiere de Cabana Capra.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, una dintre ele fiind inconştienră.

ISU Argeş a intervenit cu mai multe echipaje, fiind efectuate manevre de resuscitare pentru victima incinştientă. Din păcate, aceasta nu a putut fi salvată şi a fost declarat decesul.

Două persoane au fost transportate la spital, una dintre ele în stare gravă.

 

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.