Logo
Imprimă această pagină

O persoană decedată în urma coliziunii dintre un autotren şi o autoutilitară

O persoană decedată în urma coliziunii dintre un autotren şi o autoutilitară

Un accident soldat cu moartea unei persoane şi rănirea gravă a alteia a avut loc, marţi dimineaţă, pe drumul de centură al municipiului Buzău, în urma coliziunii dintre un autocamion şi o autoutilitară, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Potrivit reprezentantului ISU Buzău, sergent major Vlăduţ Pîrvu, echipajele au intervenit pentru descarcerarea celor două persoane aflate în autoutilitară, precum şi pentru stingerea incendiului izbucnit la motorul acesteia.

"În accident au fost implicate două autovehicule în care se aflau în total trei persoane. Cele două persoane aflate în dubiţă au fost grav rănite, iar una dintre ele a decedat la faţa locului, în ciuda eforturilor de resuscitare (...) Cea de-a doua persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD (...) Echipajele ISU au intervenit şi pentru stingerea flăcărilor izbucnite la motorul dubiţei (...) De asemenea, colegii sunt la faţa locului pentru a asigura măsurile PSI deoarece din autocamion se scurge combustibil şi există risc de incendiu", a declarat, pentru AGERPRES, sergentul major Vlăduţ Pîrvu.

Circulaţia pe centura municipiului Buzău, la ieşire către municipiul Ploieşti, a fost oprită pentru efectuarea cercetărilor în vederea stabilirii cauzelor accidentului.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.