O șoferiță a încercat să omoare un polițist aflat în misiune

O șoferiță a încercat să omoare un polițist aflat în misiune

Sindicatul poliţiştilor europeni, despre şoferiţa care a rănit un poliţist în misiune: „A încercat să-l omoare“ .

Europol, sindicatul poliţiştilor europeni, a reacţionat la scurt timp după producerea accidentului de la Buzău în urma căruia a fost rănit un poliţist de la Serviciul Rutier. Agentul principal Adrian Popa a fost lovit de un autoturism pe care-l urmărea, pe motocicletă, pentru că nu a oprit la semnalele acestuia.

. ”Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un poliţist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus”, scrie Europol pe pagina de Facebook. Aceştia spun că din înregistrare se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autoturismul şi se deplasează în viteză, crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

i ”Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioşii din jurul focului şi îşi anunţă colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea”, scrie autorul postării. Femeia de 32 de ani a fost reţinută şi este acuzată de săvârşirea infracţiunii de “tentativă de omor” şi “părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”. ”Îi transmitem sincere felicitări colegului nostru, agent principal de poliţie Adrian Popa, pentru modul de intervenţie şi perseverenţa de care a dat dovadă şi ne bucurăm nespus pentru faptul că nu a suferit vătămări grave”, este mesajul celor din Europol.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.