Patru răniți după ce s-au șicanat în trafic

Patru răniți după ce s-au șicanat în trafic

Un bărbat de 37 de ani, soţia lui de 33 de ani şi cei doi băieţi ai lor de 7 respectiv 9 ani au ajuns la spital, după ce bărbatul a intrat într-o depăşire periculoasă şi a pierdut controlul volanului pe drumul spre Aeroportul Timişoara. Martorii susţin că înaintea accidentului a avut loc o şicanare în trafic.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, accidentul a avut loc pe drumul spre aeroportul Timişoara, duminică seara, iar patru persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital.

"Un bărbat, de 37 de ani a condus un autoturism pe str. Aeroport deplasându-se către localitatea Ghiroda, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea unei depăşiri însă nu a mai putut redresa autoturismul şi a intrat în coliziune cu un stâlp metalic de pe sensul opus de mers, apoi în doi copaci ornamentali, după care s-a răsturnat pe sensul său de mers. În urma impactului patru persoane au fost rănite şi transportate la spital, respectiv şoferul, pasagera dreapta-faţă, o femeie, de 33 de ani şi doi băieţi de 7 şi 9 ani”, a transmis IPJ Timis.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs după ce şoferul aflat la volanul maşinii implicate în accident s-a şicanat în trafic cu un alt şofer.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.