Opt persoane rănite, după ce o femeie a adormit la volan şi a intrat pe contrasens

Opt persoane rănite, după ce o femeie a adormit la volan şi a intrat pe contrasens

Opt persoane au fost rănite, duminică, pe Valea Oltului, după ce o femeie ar fi adormit la volanul maşinii, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar, transmite corespondentul MEDIFAX.


Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 7, la km.247 şi a fost provocat de o femeie în vârstă de 54 de ani, care ar fi adormit la volan şi a intrat cu autoturismul pe contrasens, lovind o maşină care se deplasa regulamentar.

„O femeie în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, pe fondul neatenţiei în conducere, posibil să fi adormit, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea”, au declarat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, la faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 8 persoane implicate în accident, două femei şi 6 bărbaţi.

 

Femeia care a provocat accidentul şi un bărbat de aproximativ 50 de ani, pasager în aceeaşi maşină au fost transportaţi la UPU Sibiu.

Celelalte şase persoane au refuzat transportul la spital

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.