Logo
Imprimă această pagină

Opt persoane rănite, după ce o femeie a adormit la volan şi a intrat pe contrasens

Opt persoane rănite, după ce o femeie a adormit la volan şi a intrat pe contrasens

Opt persoane au fost rănite, duminică, pe Valea Oltului, după ce o femeie ar fi adormit la volanul maşinii, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism care se deplasa regulamentar, transmite corespondentul MEDIFAX.


Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 7, la km.247 şi a fost provocat de o femeie în vârstă de 54 de ani, care ar fi adormit la volan şi a intrat cu autoturismul pe contrasens, lovind o maşină care se deplasa regulamentar.

„O femeie în vârstă de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, pe fondul neatenţiei în conducere, posibil să fi adormit, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea”, au declarat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, la faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru 8 persoane implicate în accident, două femei şi 6 bărbaţi.

 

Femeia care a provocat accidentul şi un bărbat de aproximativ 50 de ani, pasager în aceeaşi maşină au fost transportaţi la UPU Sibiu.

Celelalte şase persoane au refuzat transportul la spital

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.