Logo
Imprimă această pagină

Patru adulți și doi copii, victimele unui grav accident

Patru adulți și doi copii, victimele unui grav accident

Un grav accident rutier a avut loc duminică, în judeţul Caraş- Severin, în municipiul Caransebeş, fiind implicate un microbuz în care se aflau zece persoane şi un autoturism în care se afla doar şoferul. Şase oameni, printre care doi copii, au ajuns la spital.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş- Severin, accidentul s-a produs pe Calea Severinului, în muncipiul Caransebeş.

”Accident rutier între un microbuz în care se aflau zece persoane şi un autoturism cu o persoană, în Caransebeş, pe Calea Severinului. Au intervenit două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, două ambulanţe SAJ şi echipaje ale Poliţiei. Nu au fost persoane încarcerate, dar şase oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba de şoferul autoturismului şi cinci pasageri din microbuz”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş- Severin.

Cele şase victime au fost transportate la Spitalul din Caransebeş, conştiente. Din cele şase persoane, doUĂ sunt copii, de 14 şi 15 ani. Poliţiştii urmează să stabilească exact cum a avut loc accidentul.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.