Logo
Imprimă această pagină

Patru bărbați au atacat un polițist în trafic

Patru bărbați au atacat un polițist în trafic

Cei patru bărbaţi care sâmbătă au atacat un poliţist aflat în timpul liber, pe care l-au lovit cu bâte, apoi l-au fugărit cu un topor, sunt cercetaţi în libertate pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. Poliţistul a mers la Serviciul de medicină legală, specialiştii concluzionând că are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în Magalia, în urma unui incident izbucnit în trafic.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 51 de ani, toţi din Mangalia, care au avut un conflict cu un poliţist aflat în timpul liber, sunt cercetaţi în libertate pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice. De asemenea, poliţistul s-a prezentat la serviciul de medicină legală, specialiştii concluzionând că are nevoie de opt-nouă zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi sâmbătă despre producerea unui scandal pe o stradă din oraş şi au stabilit că acest conflict a plecat de la neînţelegeri în trafic între doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism şi un poliţist care era într-o altă maşină. La un moment dat, aceştia au oprit pe o stradă din Mangalia, iar celor doi bărbaţi li s-au alăturat alţi doi aflaţi în zonă, care îi cunoaşteau pe cei din maşină. Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 51 de ani, toţi din Mangalia, au început să se certe cu poliţistul din cealaltă maşină, după care l-au îmbrâncit. Mai mult, ei l-au lovit pe poliţist cu bâtele şi l-au fugărit cu un topor.

Anchetatorii au stabilit că poliţistul se afla în timpul liber în momentul producerii acestui scandal. El lucrează la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa.

 

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.