Publicitate

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă

Patru persoane au fost rănite, miercuri seara, într-un accident rutier produs la Constanţa, în care a fost implicată o ambulanţă a Serviciului Judeţean care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase. Ambulanţa, în care nu se afla niciun pacient, a fost lovită de un autoturism când a traversat o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seara, la un accident rutier în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean şi un autoturism, evenimentul având loc în municipiul Constanţa, la intersecţia străzii Cumpenei cu bulevardul Aurel Vlaicu.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis că, în urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că ambulanţa a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele acustice si luminoase, în timp ce celălalt şofer nu i-ar fi acordat prioritate de trecere.

Poliţiştii mai spun că ambulanţa se întoarcea de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa din cartierul Palazu Mare, acolo unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol. În ambulanţă se afla şi un poliţist local din Techirghiol care însoţise persoana bolnavă la unitatea medicală.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.