Patru răniţi în urma coliziunii între două autoturisme

Patru răniţi în urma coliziunii între două autoturisme

Patru persoane au fost rănite, marţi, după ce două autoturisme au intrat în coliziune în zona localităţii sibiene Şura Mare, circulaţia pe DN 14, între municipiile Sibiu şi Mediaş, fiind întreruptă.

 Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cel puţin o persoană este rănită grav.

"Din primele informaţii, patru persoane au suferit leziuni, dintre care una este rănită grav, toate fiind evaluate medical la faţa locului. Traficul rutier este oprit pentru a permite intervenţia echipajelor specializate", precizează Centrul Infotrafic.

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a informat că cele două autovehicule circulau din sensuri opuse, în fiecare aflându-se câte doi ocupanţi.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"Din primele informaţii sunt implicate patru persoane, dintre care două persoane încarcerate", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.