Patru români morți în accident în Italia

Patru români morți în accident în Italia

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, la solicitarea MEDIAFAX, că patru români au decedat în urma unui accident rutier produs duminică dimineaţă în apropierea localităţii Cesena din Italia.


„Consulatul General al României la Bologna urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs în dimineaţa zilei de 14 iulie 2019 în apropierea localităţii Cesena, incident în care patru cetăţeni români, rezidenţi în Republica Italiană, şi-au pierdut viaţa. Reprezentanţii oficiului consular au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la identitatea persoanelor decedate şi circumstanţele producerii incidentului”, au transmis, luni, reprezentanţii MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

Ministerul mai precizează „faptul că oficiul consular nu a fost notificat de autorităţile italiene în legătură cu acest accident, iar la nivelul consulatului nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară”.

„Consulatul General al României la Bologna monitorizează cu prioritate situaţia, este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări”, conchide sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.