Publicitate

Percheziții la hoți de mașini de LUX

Percheziții la hoți de mașini de LUX

Poliţiştii au descins, miercuri dimineaţă, la locuinţele unor familii de romi din Timişoara, suspectate că se ocupă cu furtul din autoturisme de lux. Printre cei cărora le-a fost spartă maşina se numără şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin care în acel moment se afla la un bilanţ al Mitropoliei Banatului.


Potrivit anchetatorilor, percheziţiile au avut loc la familia Căldăraş din Timişoara ai cărei membri sunt suspectaţi de săvârşirea mai multor furturi din autoturisme de lux.

Ancheta poliţiştilor de la Serviciul Arme a demarat după ce unul dintre suspecţi ar fi spart maşina unui patron al unei de firme de pază din oraş. În borseta găsită de acesta în autoturismul patronului, pe lângă o sumă însemnată de bani, se afla şi un pistol.

De asemenea, cei implicaţi în acelaşi dosar sunt suspectaţi că au spart şi maşina fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin, pe când acesta se afla la Mitropolia Banatului, la un bilanţ. Spargerea s-a dat în plin central oraşului, iar hoţii ar fi furat din autoturism 30.000 de lei.

Poliţiştii au adus cu ei la percheziţii şi un câine antidrog, întrucât nu exclud ca suspecţii să fie şi consumatori de droguri.

Mai multe persoane urmează să fie conduse la audieri.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.