Persoana împușcată de polițiști a murit

Persoana împușcată de polițiști a murit

Bărbatul împuşcat de poliţişti miercuri dimineaţa în cadrul unei urmăriri în judeţul Constanţa a murit la spital, oamenii legii stabilind că şoferul care a refuzat să oprească la semnalul polişţiştilor şi care la un moment dat s-a îndreptat cu maşina spre aceştia nu avea permis şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Deocamdată nu a fost luată nicio măsură preventivă împotriva conducătorului auto.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane implicate în eveniment.
Conducătorul auto a fost identificat de poliţişti ca fiind şi proprietarul maşinii. El are 32 de ani şi este din comuna Săcele. De asemenea, pasagerul din dreapta a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani, din satul Gura Dobrogei, comuna Cogealac. Bărbatul împuşcat de poliţişti era tot din satul Gura Dobrogei, avea 32 de ani. El a murit la spital în joi dimineaţa
În cauză, se fac în continuare cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.
De asemenea, pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul şi pasagerul din dreapta au fost audiaţi de poliţişti şi deocamdată nu a fost luată nicio măsură preventivă în acest caz.
Oamenii legii au stabilit că maşina avea parbrizul avariat în urma unui scandal produs în urmă cu două, trei zile, după ce concubina şoferului i-a lovit parbrizul cu o lopată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.