Peste 1.200 de elevi ai Şcolii de Poliţie au purtat purtat faclii prin centrul oraşului

Peste 1.200 de elevi ai Şcolii de Poliţie au purtat purtat faclii prin centrul oraşului

Peste 1.200 de elevi ai Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina au defilat, joi seara, prin centrul municipiului, purtând făclii în mâini, retragerea cu torţe marcând 50 de ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Retragerea cu torţe a fost organizată de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, fiind doar unul dintre evenimentele dedicate împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea instituţiei. La eveniment au participat şi reprezentaţi ai unor şcoli de profil din Europa, care au văzut pentru prima oară o astfel de defilare.

La ora 20.00, cei peste 1.200 de elevi, cu torţe în mâini, au pornit spre unitatea de învăţământ, în paşi de defilare, din centrul oraşului.

Sute de persoane au însoţit coloana şi i-au aplaudat pe viitorii oameni ai legii.

„Au participat 1285 de elevi. Avem invitaţi din mai multe şcoli din Europa: Germania, Ungaria, Ucraina, Slovacia şi toate şcolile din MAI. Sunt şi persoane din fosta conducere a şcolii şi alţi invitaţi. Este a doua oară când se face această restragere cu torţe. Este un cadou pe care-l oferim câmpinenilor”, a declarant, corespondentului MEDIAFAX, comandantul Şcolii de Poliţie din Câmpina, Vasile Tache.

 

Reprezentanţii şcolilor de poliţie din străinătate au declarat că este pentru prima oară când văd o retragere cu torţe, aşa că au făcut fotografii şi le-au trimis celor de acasă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.