Pieton lovit de o maşină condusă de un bărbat fără permis

Pieton lovit de o maşină condusă de un bărbat fără permis

Un pieton care se afla în stare de ebrietate a fost lovit, duminică noapte, de o maşină condusă de un şofer care nu deţine permis şi care a fugit de la locul faptei.

Potrivit informaţiilor furnizate, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică noapte, în jurul orei 23,00, cu privire la faptul că în comuna Valea Călugărească un pieton a fost accidentat de un autoturism care a părăsit locul evenimentului rutier.

"Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma activităţilor desfăşurate au reuşit identificarea şi depistarea atât a autoturismului implicat, cât şi a persoanei bănuite că l-ar fi condus. În urma accidentului rutier, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La testarea cu aparatul etilotest a acestuia a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate a reieşit faptul că bărbatul care ar fi condus autovehiculul nu deţine permis de conducere", arată sursa citată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.