Poarta de intrare în Timișoara, prăbușită

Poarta de intrare în Timișoara, prăbușită

Pompierii din Timişoara au fost chemaţi să intervină, luni, pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe poarta de intrare de pe Calea Aradului, similară celei pe Calea Lugojului, care anul trecut a căzut, în timpul unei furtuni, peste maşina unui tânăr care a murit pe loc.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, cinci pompieri intervin pentru îndepărtarea unor elemente metalice de pe poarta metalică aflată la ieşire din Timişoara, în condiţiile în care acestea au fost desprinse de vânt şi exista pericolul ca acestea să cadă.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru degajarea unor elemente cu pericol de cădere de pe poarta de intrare în oraş de pe Calea Aradului. Pompierii militari intervin pentru asigurarea zonei şi îndepărtarea elementelor care reprezintă pericol pentru cetăţeni. Se intervine cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autoscară mecanică de 70 metri şi cinci subofiţeri”, potrivit ISU Timiş.

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii în zonă.

În urmă cu patru luni, panourile de fibrociment din partea superioară a porţii de intrare în praş de pe Calea Aradului au fost demolate, la cererea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

În 17 septembrie 2017, la Timişoara a avut loc o furtună puternică în timpul căreia poarta de intrare în oraş, recent reabilitată, s-a prăbuşit pe maşina unui tânăr de 24 de ani, care a murit pe loc. Atât această poartă, de pe Calea Lugojului, cât şi cea de pe Calea Aradului, care au fost reabilitate identic, au fost modernizate în 2015 cu 50.000 de euro fiecare. Lucrările au fost plătite din bugetul local firmei Stareto SRL care a avut, de-a lungul timpului, mai multe contracte cu municipalitatea.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.