Publicitate

Poliția: 5.000 de sancţiuni şi peste 400 de permise reţinute în ultimele 24 de ore

Poliția: 5.000 de sancţiuni şi peste 400 de permise reţinute în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au intervenit, în ultimele 24 de ore, la peste 3.000 de evenimente şi au aplicat peste 5.000 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 1,8 milioane de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut permisele a 411 şoferi care puneau în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.


Peste 8.000 de poliţişti au intervenit, duminică, la nivel naţional, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 4.161 de patrule de ordine şi siguranţă publică şi au fost desfăşurate 273 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.182 de evenimente, dintre care 2.621 au fost sesizate prin 112.

”Au fost constatate 795 de infracţiuni, 157 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în ultimele 24 de ore. În cauzele instrumentate, au fost dispuse 24 de măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite naţional sau internaţional”, a anunţat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 5.223 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.800.000 de lei.

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, pentru creşterea siguranţei în trafic, au fost constatate 154 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 411 permise de conducere şi au fost retrase 74 de certificate de înmatriculare.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz