Poliția: 8.500 de sancțiuni contravenționale

Poliția: 8.500 de sancțiuni contravenționale

În ultimele 24 de ore, polițiștii care au fost în dispozitivul curent au intervenit la aproape 3.000 de sesizări, iar în urma activităților desfășurate au aplicat aproape 8.500 de sancțiuni contravenționale.

La data de 9 octombrie a.c., aproape 10.000 de poliţişti au acționat, în dispozitivul curent, la nivel național, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 235 de acțiuni și s-a intervenit la 2.956 de evenimente, dintre care 2.458 sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 872 de infracţiuni, 29 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 20 de persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 37 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.439 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.800.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 110.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 93 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 459 de permise de conducere și au fost retrase 177 de certificate de înmatriculare.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz