POLIȚIA: 9.000 DE SANCŢIUNI CONTRAVENȚIONALE

POLIȚIA: 9.000 DE SANCŢIUNI CONTRAVENȚIONALE

Acțiunile pentru siguranța comunității de ieri au avut ca rezultat depistarea a 23 de urmăriți și prinderea în flagrant delict a peste 100 de persoane. În trafic, pentru neregulile rutiere, peste 550 de conducători auto au rămas temporar fără permis.

 

Ieri, 31 octombrie a.c., 10.641 de polițiști au organizat 281 de acțiuni, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. La 2.934 de sesizări (majoritatea prin 112) au intervenit, pentru a restabili ordinea.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.965 de sancţiuni contravenționale, în valoare de peste 2.800.000 de lei, iar ca măsuri complementare au confiscat bunuri de peste 15.000 de lei.

 

Polițiștii au constatat, în ultimele 24 de ore, 836 de infracţiuni și au surprins în flagrant delict 105 persoane. De asemenea, au depistat 23 de urmăriți național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 90 de măsuri preventive.

 

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 108 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. În cazul a 555 de conducători auto s-a reținut permisul de conducere, pentru abaterile constatate, fiind retrase și 242 de certificate de înmatriculare.

 

Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz