Publicitate

Poliția a arestat un bărbat care a dat unor tinere să consume droguri

Poliția a arestat un bărbat care a dat unor tinere să consume droguri

Un bărbat de 36 de ani din Timişoara a fost arestat preventiv, după ce, participând la o petrecere, le-a dat unor fete, între care şi minore, să consume cocaină şi amfetamină. Una dintre minore, aflată sub influenţa drogurilor, s-a aruncat de la etajul al doilea, fiind rănită. Poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului, unde au găsit substanţe interzise.


Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, sub coordonarea procurorului DIICOT Timişoara, au făcut o percheziţie în municipiul Timişoara, la locuinţa unui bărbat de 36 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinerea în vederea consumului de droguri de risc şi mare risc.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 83 de comprimate de ecstasy, o cutie metalică cu cannabis, ustensile folosite pentru consumul drogurilor, precum şi un grinder care prezenta urme de fragmente vegetale susceptibile a fi cannabis.

Conform sursei citate, bărbatul este suspectat că, în 21 septembrie, ar fi participat la o petrecere privată care a avut loc în apartamentul a două tinere, de 24 şi 28 de ani, din Timişoara. La această petrecere au participat şi două minore, prilej cu care s-ar fi consumat băuturi alcoolice şi droguri. În urma audierilor şi cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că bărbatul le-ar fi oferit cocaină şi amfetamină pentru consum celor patru fete, iar una dintre cele două minore, fiind sub influenţa drogurilor, a căzut de la etajul al doilea al imobilului, fiind grav rănită.

În urma percheziţiilor de la domiciliul bărbatului, au fost puse în executare şi două mandate de aducere pentru cele doua fete de 24 şi 28 de ani, care au fost duse la sediul DIICOT Timişoara pentru audieri.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Timiş care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.