Poliția a capturat doi pușcăriași care au evadat

Poliția a capturat doi pușcăriași care au evadat

Doi tineri au încercat să evadeze de la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, ascunzându-se într-o clădire dezafectată din incinta unităţii, dar au fost prinşi după aproximativ nouă ore de căutări.

Potrivit reprezentanţilor penitenciarului, cei doi tineri se află în stare de arest preventiv, fiind cercetaţi pentru tâlhărie, iar duminică seara, în jurul orei 22.00, au cerut şi au mers la cabinetul medical al unităţii.

Profitând de întuneric, ei au reuşit să sară peste o poartă şi s-au ascuns într-o clădire dezafectată, intenţionând ca dimineaţă să fugă din penitenciar.

„Au părăsit secţia de detenţie. A fost alarmată unitatea, au fost formate echipele de căutare şi s-au făcut cercetări toată noaptea. Vă daţi seama, nu este vorba despre o singură clădire, la verticală, penitenciarul se întinde pe aproximativ două hectare. Au fost găsiţi imediat după ce s-a luminat afară, ascunşi într-o clădire dezafectată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.