Publicitate

Poliția a descoperit 12 kilograme de canabis în autocar

Poliția a descoperit 12 kilograme de canabis în autocar

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit 12,5 kilograme de cannabis, ascunse în geamantanul unui cetăţean grec, pasager într-un autocar care circula pe ruta Grecia-România. Bărbatul a fost reţinut 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.


”La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul grec C.A., în vârstă de 47 de ani, pasager într-un autocar înmatriculat în Grecia, care circula pe ruta Grecia-România. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au găsit în cala autocarului, ascunse într-un geamantan ce aparţinea cetăţeanului grec, opt colete, de diferite dimensiuni. Pachetele, ambalate în folie de staniol şi folie transparentă, cântăreau în total aproximativ 12,5 kg şi conţineau o substanţă vegetală de culoare verde închis, presupusă a fi cannabis”, au transmis, miercuri, poliţiştii de forntieră.

Potrivit acestora, bărbatul a declarat că transporta pachetele pentru o persoană din Bucureşti.

Întreaga cantitate de substanţă vegetală a fost ridicată de către lucrători SCCO Giurgiu şi trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul IGPR unde a reacţionat ca fiind cannabis.

Cercetările sunt continuate de procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Giurgiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de introducerea în ţară de droguri de risc. Pe numele cetăţeanului grec a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă.

Dacă ar fi fost comercializate pe piaţa neagră, drogurile ar valora aproximativ 720.000 lei.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.