Poliția a prins 100 de persoane în flagrant

Poliția a prins 100 de persoane în flagrant

În ultimele 24 ore, în urma intervențiilor și acțiunilor desfășurate în toată țara, polițiștii au prins în flagrant delict 115 persoane, în timp ce comiteau infracțiuni. Alte 15 persoane urmărite național sau internațional au fost depistate, iar pentru nereguli constatate, au fost aplicate aproape 10.000 de sancţiuni contravenţionale.

Ieri, 25 aprilie, poliţiştii au organizat, la nivel național, 280 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost 2.357 de sesizări prin apelul unic de urgență 112, la care au intervenit. În total, polițiștii au acționat la 2.869 de evenimente, constatând 704 infracţiuni. 115 de persoane au fost surprinse în flagrant delict.

De asemenea, 15 persoane urmărite național sau internațional au fost depistate, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 65 de măsuri preventive. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 9.987 de sancţiuni contravenţionale, în valoare aproape 2.600.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 26.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au acționat în trafic, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, constatând 91 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Ca măsuri complementare, au reținut 452 de permise de conducere și au retras 180 de certificate de înmatriculare.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.