Publicitate

Poliția a ridicat 250 de permise

Poliția a ridicat 250 de permise

Ieri, polițiștii au intervenit la peste 2.800 de evenimente la care au fost solicitați, au aplicat peste 4.700 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele a 251 de șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

La data de 18 decembrie a.c., peste 10.000 de poliţişti au acționat, la nivel național, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii au acționat cu 253 de aparate radar. De asemenea, au fost organizate 4.187 de patrule de ordine și siguranță publică.

Totodată, au fost organizate 241 de acțiuni și s-a intervenit la 2.813 evenimente, dintre care 2.342 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 689 de infracţiuni, 103 persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităților desfășurate de polițiști, în ultimele 24 de ore.

În cauzele instrumentate, au fost dispuse 74 de măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 10 persoane urmărite național sau internațional.

Polițiștii au aplicat 4.733 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 1.700.000 de lei, pentru neregulile constatate.

În cadrul activităţilor desfășurate de poliţiştii rutieri, pentru creșterea siguranței în trafic, au fost constatate 75 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Totodată, au fost reținute 251 de permise de conducere și au fost retrase 81 de certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, este pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.