Poliția a suspendat carnetul unui deputat de două ori într-o zi

Poliția a suspendat carnetul unui deputat de două ori într-o zi

Deputatul ALDE Adrian Mocanu s-a ales cu permisul suspendat după ce a fost prins circulând cu viteză excesivă, de două ori în aceeaşi zi. Prima dată a circulat cu viteză peste limita legală într-o localitate din Ilfov, ulterior fiind amendat în Buzău. Deputatul nu mai are dreptul să conducă 120 de zile.


Deputatul buzoian Adrian Mocanu, ales pe liste PMP şi trecut ulterior la ALDE, a fost oprit de poliţişti pe DN2 E85 pe raza localităţii Spătaru unde conducea cu peste 100
kilometri la oră, deşi limita maximă de viteză este de 50 de kilometri la oră.

 

Poliţiştii buzoieni l-au oprit şi l-au informat că trebuie să plătească o amendă de 1.305 lei şi că i se va reţine permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile. La verificările făcute de agenţii de la Rutieră, aceştia au constatat că deputatului îi fusese reţinut permisul şi mai devreme, tot pentru viteză.

El fusese surprins conducând cu viteză peste limita admisă pe raza judeţului Ilfov şi a fost sancţionat.

Astfel, Adrian Mocanu s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 120 de zile şi trebuie să plătească câte o amendă în valoare de 1.305 lei pentru fiecare faptă comisă. De asemenea, el poate contesta în instanţă cele două sancţiuni, cât şi măsurile complementare aplicate.

Deputatul Adrian Mocanu a mai rămas fără permis şi la începutul anului, atunci când a lovit o tânără care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni şi a părăsit
locul accidentului pentru a o duce pe aceasta la spital.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.