Poliția a tras focuri de armă pentru a opri un șofer

Poliția a tras focuri de armă pentru a opri un șofer

Poliţiştii din Craiova au folosit armamentul din dotare şi au tras mai multe focuri de armă pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. Şoferul a rămas fără permis şi a primit o amendă de 2.320 de lei.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat miercuri după-amiază semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Decebal din Craiova. Şoferul a refuzat să oprească, iar poliţiştii au pornit în urmărirea lui. La un moment dat, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical, dar şi asupra pneurilor autoturismului, reuşind în cele din urmă prinderea şoferului.

El este cercetat pentru neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor, depăşirea coloanei de autovehicule aflate în aşteptare, trecerea la culoarea roşie a semaforului electric, neacordarea de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii şi circulaţia pe contrasens. Şoferul, în vârstă de 30 de ani, a fost amendat cu 2320 de lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.