Poliția cercetează. Un preot i-ar fi rupt urechea unui elev şi l-ar fi dat cu capul de perete

Poliția cercetează.  Un preot i-ar fi rupt urechea unui elev şi l-ar fi dat cu capul de perete

Două anchete au loc în judeţul Botoşani după ce mama unui elev în vârstă de 11 ani de la şcoala din localitatea Baranca a cerut intervenţia medicilor, spunând că fiul ei a fost tras de urechi şi lovit cu capul de perete de către un profesor de religie.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani au declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate la o şcoală din judeţ.

Un elev în vârstă de 11 ani de la şcoala din localitatea Baranca a fost agresat, în timpul orei de religie, chiar de către profesor, un preot din altă localitate.

Mama elevului a sunat la 112 şi a cerut intervenţia medicilor, spunând că fiul ei a fost tras de o ureche şi lovit cu capul de perete, pentru că făcea gălăgie la ore.

La rândul său, inspectorul şcolar general al ISJ, Gabriel Hârtie, a declarat, pentru MEDIAFAX, că o comisie anchetează cazul.

„Vor lua cei din comisie o decizie faţă de faptele domnului profesor. Acesta este acuzat că a lovit un copil la ora de religie, este şi preot. Dacă se adevereşte că a avut loc o agresiune fizică, indiferent de intensitatea ei, toleranţa este zero. Se vor lua măsurile care se impun şi care pot ajunge până la încetarea raportului de muncă, dacă este adevărat. Predă al treilea an, nu a mai avut abateri. Până pe 31 august anul acesta mai avea contract de muncă la şcoală. Vom discuta cu părinţii, cu domnul profesor, dar şi cu elevii din clasă. Indiferent de circumstanţe, nu are nicio scuză dacă este adevărat. Datoria noastră este să ne controlăm şi să le dăm educaţia care trebuie”, a spus Gabriel Hârtie.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.