Poliția intervine. A atac copii pe stradă

Poliția intervine. A atac copii pe stradă

Un tânăr din oraşul Galaţi este acuzat că a tâlhărit doi copii, ameninţându-i cu un cuţit. Tâlharul a fost găsit de poliţiştii gălăţeni şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tâlharul a ajuns în arestul Poliţiei pentru că a furat 65 de lei. Este vorba despre un tânăr de 18 ani din Galaţi care zilele trecute a tâlhărit doi copii de 11 ani şi de 14 ani.

Tânărul este acuzat că şi-a pândit victimele în scara unui bloc şi a folosit un cuţit pentru a le intimida şi pentru a le cere banii din buzunar. A câştigat în acest fel 65 de lei, dar a fost descoperit de poliţişti, în urma reclamaţiei făcute de părinţi, şi riscă ani mulţi de închisoare.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 09.00, poliţiştii gălăţeni au fost sesizaţi de o femeie din municipiul Galaţi cu privire la faptul că, în ziua anterioară, în jurul orei 18.15, fiica sa în vârstă de 11 ani ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie. Din verificări a reieşit că o persoană necunoscută ar fi ameninţat victima cu un cuţit, în timp ce aceasta se afla în scara blocului unde locuieşte, şi i-ar fi luat suma de 15 lei pe care o avea asupra sa. La scurt timp după primirea reclamaţiei, poliţiştii au identificat şi depistat prezumtivul agresor, un tânăr de 18 ani. Extinzând cercetările, s-a stabilit că acesta ar mai fi comis o tâlhărie, tot în ziua de 15 februarie, victima fiind, de această dată, un minor de 14 ani pe care, folosind violenţa şi ameninţarea, agresorul l-ar fi deposedat de suma de 50 lei”, se arată într-un comunicat transmis luni de IPJ Galaţi.

Tâlharul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În paralel, poliţiştii continuă cercetările pentru a afla dacă autorul nu are şi alte tâlhării în palmares.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.