Poliția intervine: un copil a căzut de la etajul doi

Poliția intervine: un copil a căzut de la etajul doi

Un elev al Liceului de Arte din Târgovişte a fost grav rănit, joi seară, intrând în comă, după ce a căzut de la etajul al doilea al unităţii şcolare pe casa scărilor. Băiatul, în vârstă de 12 ani, va fi transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte la Spitalul „Bagdasar Arseni”din Bucureşti.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, un elev în vârstă de 12 ani a ieşit, joi după-amiază, din sala de spectacole a unei unităţi de învăţământ, a alergat pe hol, iar la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut pe casa scării de la etajul al doilea.
O profesoară a fost cea care a sunat la 112 după ce a văzut incidentul.

O ambulanţă l-a preluat pe băiat şi l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgovişte, însă medicii de aici au propus transferul la un spital din Bucureşti.

Managerul SJU Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru News.ro că băiatul a suferit un politraumatism prin cădere, cu principala componentă traumatism cranio-cerebral, şi este în comă, fiind intubat. El va fi transferat cu o ambulanţă la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală. Pe parcursul transferului, copilul va fi însoţit de un medic.

La rândul său, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, profesorul Sorin Ion, a declarat că incidentul s-a produs la Liceul de Artă ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Inspectorul şcolar Sorin Ion a precizat că IŞJ Dâmboviţa a deschis anchetă cu privire a acest incident.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.