Poliția poate legitima și pasagerii

Poliția poate legitima și pasagerii

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că cei care vor primi bani pentru benzină vor da o declaraţie pe proprie răspundere că au o asociere voluntară cu mai multe persoane pentru deplasarea în trafic cu aceeaşi maşină, iar Poliţia va face verificări în trafic.

„Aşteptăm viza de legalitate de la Prefectură şi imediat se va realiza şi regulamentul, care va fi publicat pe site. Va fi o procedură simplă şi va fi o declaraţie pe proprie răspundere, pentru că aşa este normal. De asemenea, Poliţia Municipiului Bucureşti va realiza verificări în trafic, pentru a nu fi induşi în eroare şi să se plătească aceste sume, şi de fapt cei care beneficiază să nu vină împreună cu maşina spre Bucureşti”, a declarat, vineri, Gabriela Firea, într-o declaraţie de presă


Ai postat vreodata texte de sustinere la adresa unei institutii sau la adresa unui politician?
.

În şedinţa din luna octombrie, proiectul a fost respins la limită, la diferenţă de un vot, însă, la şedinţa de joi a fost aprobat, cu ajutorul voturilor consilierilor Partidului Mişcarea Populară.

Potrivit proiectului de hotărâre aprobat în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), Primăria Capitalei va deconta combustibilul folosit de cetăţeni până la valoarea de 500 de lei lunar, dacă mai multe persoane folosesc în comun un autoturism proprietate personală pentru deplasarea în aceeaşi direcţie, către Bucureşti.

 

„Stimularea prin decontarea combustibilului in valoare de până la 500 lei lunar în vederea încurajării unor asocieri voluntare prin care părinţii elevilor unităţilor de învăţământ primare şi secundare de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, care au domiciliul în regiunea de dezvoltare Bucureşti-Ilfov pot folosi în comun autoturismul proprietate personală în vederea transportului copiilor, la instituţiile de învăţământ primare şi secundare de pe teritoriul Municipiului Bucureşti, care vor fi selectate în cadrul unui proiect pilot", se arată în proiectul de hotărâre.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.