Poliţist agresat de un tânăr care a spart un autotuturism

Poliţist agresat de un tânăr care a spart un autotuturism

Un poliţişt din Brăila a fost lovit cu o piatră în cap, a fost zgâriat pe corp, iar uniforma i-a fost ruptă în timpul unei intervenţii la care acţiona alături de doi colegi. Echipa de poliţişti fusese solicitată la Chiscani, unde un tânăr distrusese geamurile maşinii unui bărbat, pe fondul unui conflict spontan, acelaşi tânăr fiind cel care l-a agresat pe poliţist.


Potrivit IPJ Vrancea, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Gropeni, a solicitat intervenţia organelor de poliţie pe raza localităţii Chiscani, sesizând faptul că un tânăr de 23 de ani, din localitate i-a distrus geamurile autoturismului personal. Totul s-a declanşat, se pare, în timpul unui conflict spontan.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă formată din trei poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila, iar în urma anchetei aceştia au constatat că fapta de distrugere se confirmă.

La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe tânărul de 23 de ani, care, la vederea poliţiştilor, a început să-i ameninţe pe aceştia cu moartea şi acte de violenţă, încercând totodată să-l lovească cu un obiect ascuţit pe unul dintre poliţişti.

Ceilalţi doi poliţişti au procedat la imobilizarea şi încătuşarea acestuia, iar în timpul procedurii, localnicul l-a lovit cu o piatră în zona capului pe unul dintre cei doi poliţişti, i-a rupt cămaşa şi l-a zgâriat pe corp.

În cele din urmă, agresorul a fost încătuşat. El a fost internat ulterior la Spitalul de Psihiatrie, unde primeşte tratament de specialitate.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

Poliţistul agresat nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.