Polițist bătut în misiune

Polițist bătut în misiune

Un poliţist din comuna Checea, judeţul Timiş, a fost bătut de un tânăr de 25 de ani, pe care îl urmărea şi care l-a lăsat inconştient. Poliţistul a fost dus la spital, iar tânărul a fost prins de colegii agentului, care au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă în plan vertical.


Potrivit anchetatorilor, un poliţist din comuna Checea, judeţul Timiş, a pornit, marţi, în urmărirea unui tânăr de 25 de ani care a fugit pentru a nu fi audiat la Secţia de poliţie.

La un moment dat, tânărul s-a oprit şi l-a atacat pe poliţist, aplicându-I mai multe lovituri şi lăsându-l inconştient. Poliţistul apucase să îşi anunţe colegii, iar aceştia au încercat şi ei să îl prindă pe fugar. Pentru că acesta nu s-a supus somaţiilor repetate, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical.

Poliţiştii au sunat apoi la numărul de urgenţe 112, iar un echipaj medical l-a preluat pe poliţistul rămas inconştient şi l-a transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Procurorii au preluat cazul şi urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc incidentul, dar şi motivul pentru care poliţistul a vrut să îl ducă la Secţie pe tânărul de 25 de ani.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz