Polițist bătut. S-au tras sfocuri de armă

Polițist bătut. S-au tras sfocuri de armă

Un poliţist de frontieră care consumase alcool a fost oprit în trafic de poliţiştii de la Rutieră din Timişoara, cu focuri de armă, după ce acesta, în loc să oprească la semnalul oamenilor legii, a accelerat.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical, dar şi în anvelope.

”Un bărbat in vârstă de 40 de ani a condus un autoturism din directia Timişoara înspre Utvin şi nu a oprit la semnalul poliţistilor, fapt ce i-a determinat pe aceştia să execute 3 focuri de armă, respectiv 2 in plan vertical şi unul asupra anvelopelor. Ulterior acesta a fost legitimat şi testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de de 0, 82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. In cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Timiş.

După ce l-au legitimat, poliţiştii au constatat că şoferul băut şi care fusese urmărit este un coleg de la Poliţia de Frontieră.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.