Polițist de frontieră, agresat după ce un șofer nu a oprit mașina

Polițist de frontieră, agresat după ce un șofer nu a oprit mașina

Şoferul unei maşini care transporta ţigări de contrabandă a refuzat să oprească, joi seara, la semnalul unui echipaj al Poliţiei de Frontieră Timiş, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia. În timpul urmăririi, bărbatul a acroşat autospeciala, apoi a devenit violent şi a lovit un poliţist de frontieră.


Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Timişoara, joi seara, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea contrabandei cu ţigări.

"Echipajul poliţiei de frontieră a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri în trafic, pe comunicaţia Grabanţ-Lenauheim, un autoturism despre care aveau informaţii că este folosit la transportul de ţigări de contrabandă. Şoferul autovehiculului nu a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale Poliţiei de Frontieră”, se arată în comunicat.

Şoferul a încercat să scape de echipajul care îl urmărea, iar în final a devenit violent.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.