Publicitate

Polițist investigat după ce un bărbat a fost ucis cu drujba

Polițist investigat după ce un bărbat a fost ucis cu drujba

O anchetă internă a fost declanşată în cadrul Poliţiei Timiş, după crima de la sfârşitul lunii ianuarie când un bărbat a fost decapitat cu o drujbă, stabilindu-se că poliţistul care a răspuns la primul apel efectuat la 112 nu a direcţionat echipaj la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, conducerea instituţiei a declanşat cercetarea prealabilă faţă de un poliţist care, în data de 31 ianuarie, în urma primului apel făcut la 112, nu a direcţionat echipaj în localitatea Sânandrei, unde un bărbat a fost decapitat cu o drujbă de către un individ.

„În urma comiterii faptei, conducerea IPJ Timiş a declanşat verificări interne, privind activităţile specifice desfăşurate ante şi post eveniment, dar şi cu privire la modul de acţiune al tuturor poliţiştilor, de la momentul semnalării până la finalizarea cercetării la faţa locului. În urma verificărilor, s-a stabilit că în urma primului apel la 112, nu a fost direcţionat echipaj la faţa locului, de către dispecer. Ulterior, la al doilea apel, după 7 minute, a fost trimis un echipaj, care a constat omorul şi a identificat şi imobilizat autorul faptei“, a arătat IPJ Timiş.


De asemenea, în acest caz, conducerea IPJ Timiş a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu privire la săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu de către poliţist.

 

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea timişeană Sânadrei, a fost decapitat cu o drujbă de către un individ de 32 de ani. Tânărul de 32 de ani ar fi cumpărat o maşină de la victimă şi s-a decis să-l omoare pentru că a constatat că autoturismul avea mai multe defecţiuni, iar bărbatul de 44 de ani nu a dorit să-i restituie banii.

Poliţiştii timişeni au stabilit că tânărul de 32 de ani a tăiat uşa de la intrarea în casa victimei cu drujba, în noaptea de 31 ianuarie. În locuinţă se aflau bărbatul de 44 de ani, copiii acestuia, doi băieţi de 14 şi 18 ani, precum şi prietena unuia dintre ei. Băieţii şi fata au reuşit să fugă, iar adolescentul de 14 ani şi-a rupt un picior în timp ce a încercat să scape pe geamul din spate al casei. Victima a fost prinsă în curtea casei, bărbatul fiind descoperit decapitat lângă un gard.

Bărbatul este cercetat pentru omor calificat, iar în prezent este arestat preventiv, aflandu-se în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz