Poliţist prins în flagrant când lua mită de la un investigator sub acoperire

Poliţist prins în flagrant când lua mită de la un investigator sub acoperire

Un poliţist de la Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa a fost prins în flagrant când primea mită de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulaţiei rutiere. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţieau stabilit că a luat mită de opt ori, în perioada 2018 – 2019.


Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud au realizat prinderea în flagrant a unui agent principal de poliţie din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud – Secţia 1 Poliţie Rurală Bistriţa, în timp ce a primit suma de 200 lei, cu titlu de mită, de la un investigator sub acoperire pentru a nu aplica măsurile legale pentru o abatere la regimul circulaţiei rutiere.

”Asupra acestuia s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită (8 acte materiale dintre care 3 de la investigatori sub acoperire), pe care le-a comis pe parcursul anilor 2018-2019”, a transmis, miercuri Direcţia Generală Anticorupţie, printr-un comunicat de presă.

 

Faţă de suspect, s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare.

 

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.