Polițist rănit în misiune. Mașina sa s-a răsturnat

Polițist rănit în misiune. Mașina sa s-a răsturnat

Un poliţist a fost rănit, joi, după ce autospeciala în care se afla a fost lovită de un autoturism care nu i-a acordat prioritate, într-o intersecţie din Piteşti. Maşina de Poliţie, care circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, s-a răsturnat în urma impactului.


Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, un accident rutier a avut loc în Piteşti, fiind implicate două autoturisme, între care o autospecială a postului de Politie Albota.

Din primele informaţii reiese că un echipaj de poliţie al Secţiei de Poliţie Rurală Albota se deplasa pe strada Calea Craiovei, din direcţia Bradu către centrul municipiului Piteşti, având semnalele luminoase şi acustice în funcţiune. Atunci când a intrat în intersecţia cu Bd. Republicii pentru a vira la stânga, un autoturism care circula din sensul opus pe banda 2 a oprit pentru a permite trecerea echipajului, însă autoturismul care circula pe banda 1 a lovit autospeciala, în care se aflau doi poliţişti.

În urma impactului, maşina de Poliţie s-a răsturnat, iar şoferul echipajului a fost rănit uşor, fiind în afara oricărui pericol.

Conform sursei citate, şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.