Logo
Imprimă această pagină

Polițist rănit în timp ce încerca să oprească un tânăr în trafic

Polițist rănit în timp ce încerca să oprească un tânăr în trafic

Un poliţist din judeţul Hunedoara a fost rănit, după ce a observat pe o stradă din Petroşani o maşină care fusese declarată furată şi la volanul căreia se afla un adolescent. Când a vrut să îl legitimeze şi a încercat să deschidă portiera autoturismului, poliţistul a fost târât câţiva metri.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, un ofiţer de la Biroul de Investigaţii Criminale a fost rănit, încercând să oprească un adolescent de 16 ani care furase o maşină parcată pe o stradă din municipiul Petroşani, cu cheile în contact.

”Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un hunedorean despre faptul ăa i-a fost sustras autoturismul parcat în aproprierea blocului în care locuieşte, cu cheile în contact. Poliţiştii au întocmit dosar penal si au demarat activităţi investigative în vederea depistării autorului furtului maşinii, care a fost dată în urmărire”, transmite IPJ Hunedoara.

Luni,în jurul orei 12.20, un agent al Biroului Rutier Petroşani, aflat în timpul liber, a observat maşina furată, parcată pe strada Carpaţi, din Petroşani.

”Agentul a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Biroului Rutier şi al Biroului Investigaţii Criminale Petroşani, care s-au deplasat în teren, vederea prinderii autorului. În momentul în care poliţiştii s-au apropiat de maşină, cel aflat la volan a demarat, iar în încercarea de a fugi de oamenii legii a avariat două maşini aflate în zonă. De asemenea, l-a rănit pe unul dintre poliţişti, un ofiţer din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, dupa care s-a oprit cu maşina într-un gard. Cel aflat la volan l-a târât câţiva metri pe poliţistul care s-a prins de portieră, în încercarea de a opri maşina. Poliţistul are fractură la un deget. După ce a abandonat maşina, suspectul a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat de colegii poliţistului rănit. Ofiţerul de poliţie a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, timp ce cel aflat la volan, un minor de 16 ani, din Hunedoara, a fost condus la sediul Poliţiei, pentru audieri”, a mai transmis IPJ Timis.

Adolescentul va fi cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis, distrugere şi ultraj.

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.