Polițiști bătuți de tinerii recalcitranți

Polițiști bătuți de tinerii recalcitranți

La faţa locului a fost solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova, dar şi al Poliţiei Băicoi care a trimis la locul faptei un echipaj pentru a calma spiritele.

Pentru că tinerii implicaţi în scandal erau băuţi şi agreisiv, primii poliţişti care au ajuns au fost şi ei atacaţi, loviţi, îmbrânciţi, iar unuia i-a fost ruptă şi uniforma. Cu greu, unul dintre poliţişti a reuşit să cheme prin staţie ajutor de la colegii lui, astfel că în cartierul Obor, unde avea loc scandalul, au fost trimise alte două echipe de intervenţie, una de la Poliţia Floreşti şi un echipaj de la Poliţia Locală. Abia după ce la faţa locului au ajuns şi poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale (mascaţii), tinerii recalcitranţi au putut fi încătuşaţi şi duşi la secţia de Poliţie pentru a fi audiaţi.

La audieri au fost aduse ulterior alte câteva zeci de perosane, dar doar fraţii Vătafu au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 24 de ore. Tribunalul Prahova a confirmat, joi, 28 iunie, mandatul de arestare preventivă emis de Judecătoria Câmpina. ”Judecătoria Câmpina (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului VĂTAFU ANDREI-CRISTIAN, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj, (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.06.2018, până la data de 24.07.2018, inclusiv. În baza art. 223 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 202 alin. 1 şi 3 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului VĂTAFU SILVIAN-SABIN, cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de ultraj, (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.06.2018, până la data de 24.07.2018, inclusiv. Respinge cererea inculpaţilor Vătafu Andrei Cristian şi Vătafu Silvian Sabin de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar ca nefondată. În baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală dispune emiterea de îndată a mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor”, conform protalului instanţelor de judecată. Şi Tribunalul Prahova a respins, joi, cererea fraţilor Vătafu de a fi plasaţi în control judiciar. În paralel şi poliţiştii care au intervenit sâmbătă noaptea la caz sunt anchetaţi pentru că au fost reclamaţi de mama fraţilor Vătafu de comportament agresiv. Alte persoane care au fost implicate în scandal au primit amendă în valoare de 1000 de lei fiecare pentru deranajarea liniştii şi ordinii publice scrie Adevarul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.