Poliţiştii au realizat cea mai mare captură de arme de vânătoare şi muniţie din ultimii 20 de ani

Poliţiştii au realizat cea mai mare captură de arme de vânătoare şi muniţie din ultimii 20 de ani

Poliţiştii din Buzău au realizat cea mai mare captură de arme de vânătoare şi muniţie din ultimii 20 de ani şi au destructurat o reţea de braconieri care vânau pe fonduri de vânătoare ale AJVPS, cu sprijinul unor paznici. Opt persoane sunt cercetate pentru braconaj şi pentru introducerea în ţară în mod ilegal a unor arme şi muniţii. Este vizat şi paznicul unui fond de vânătoare.


Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, acţiunea împotriva celor care deţin ilegal arme de vânătoare şi participă la partide ilegale de vânătoare a debutat la începutul lunii, când poliţiştii au descins la locuinţele a doi bărbaţi din Gura Teghii, posesori de arme de vânătoare, cu privire la care existau date că au preocupări în ceea ce priveşte braconajul cinegetic.

În urma desfăşurării percheziţiei, poliţiştii au ridicat două arme de vânătoare, aproximativ 220 de cartuşe de vânătoare, precum şi peste 50 de kilograme de carne de vânat în diferite stadii de preparare, un craniu de urs, un trofeu de cerb şi fragmente osoase de porc mistreţ.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.