Polițiștii caută un șofer care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni

Polițiștii caută un șofer care a lovit o fetiță pe trecerea de pietoni

Poliţiştii au cerut luni, sprijinul cetăţenilor, pentru găsirea unui conducător auto care a acroşat, vineri seara, o fetiţă de 11 ani, în timp ce aceasta traversa pe o trecere pentru pietoni din municipiul Mediaş, după care şoferul a fugit de la locul accidentului, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sibiu.

"În jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroşată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu - Mediaş, persoana aflată la volanul maşinii continuându-şi deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, fetiţa de 11 ani era însoţită de sora sa în vârstă de opt ani.

"Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, prin S.N.U.A.U. 112, părinţii fetelor au solicitat intervenţia unui echipaj medical care să-i acorde îngrijiri medicale minorei. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaş, fără a necesita internarea", spun cei de la IPJ.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zona accidentului nu au putut ajuta la identificarea maşinii sau a şoferului care a lovit fetiţa.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.