Poliţiştii din Bucureşti au găsit două maimuţe şi o cămilă

Poliţiştii din Bucureşti au găsit două maimuţe şi o cămilă

Poliţiştii din Bucureşti au găsit, miercuri dimineaţă, două maimuţe şi o cămilă într-o locaţie din Sectorul 5, cercetările fiind efectuate în cazul maimuţei care a fost văzută recent în acelaşi sector. Percheziţia este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5


”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza Sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate doua maimuţe şi o cămilă”, a anunţat, miercuri dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările continuă, iar la activitate participă şi reprezentanţi ai ASPA şi ai Gărzii de Mediu.

 

Garda de Mediu a anunţat, în 11 septembrie, că a demarat o acţiune de control după ce a fost sesizată prezenţa unei maimuţe în mai multe zone din Sectorul 5.

”Controlul urmăreşte identificarea proprietarului sau a sursei de provenienţă a animalului sălbatic, urmând ca, în condiţiile în care acestea vor fi identificate, Garda Naţională de Mediu să verifice dacă animalul respectiv este deţinut în legalitate, conform Regulamentului (CE) NR. 338/97 privind protecţia speciilor faunei şi florei sălbatice prin controlul comerţului cu acestea”, a transmis atunci Garda de Mediu.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.