Publicitate

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea unui şofer care a mers cu maşina pe contrasens

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea unui şofer care a mers cu maşina pe contrasens

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea unui şofer care a mers cu maşina pe contrasens pe Autostrada A4, el fiind filmat de un alt conducător auto. Pentru fapta sa, şoferul respectiv va rămâne fără permis pentru 60 de zile şi va primi între 6 şi 8 puncte de penalizare.

 Un bărbat a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ cu un conducător auto care circula pe contrasens pe A4. Conform celui care a postat imaginile respective, autoturismul care mergea pe contrasens era un Volvo, înmatriculat în Constanţa, care avea semnul de şofer începător.

 

În urma apariţiei acestor imagini, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrăzi A2 efectuează verificări pentru identificarea conducătorului autoturismului respectiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii urmează să stabilească modul în care va fi încadrată abaterea, conform prevederilor legale.

Legislaţia în vigoare prevede, pentru circulaţia pe contrasens, o sancţiune contravenţională (6-8 puncte amendă) împreună cu măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.