Prins cu un kilogram de droguri în portbagaj

Prins cu un kilogram de droguri în portbagaj

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri după ce a fost prins de procurorii DIICOT în trafic, pe Autostrada A1, între Sălişte şi Sibiu, el având în portbagajul autoturismului peste un kilogram de cocaină. La percheziţiile făcute la locuinţele sale, anchetatorii au găsit diferite cantităţi de heroină, cocaină, tutun şi sume de bani.


Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii DIICOT - Structura Centrală au dispus, vineri, reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat pentru trafic naţional şi internaţional de droguri de mare risc.

El a fost prins în flagrant vineri dimineaţă, pe autostrada A1, între localităţile Săliştea şi Sibiu, având în portabagajul autoturismului cu care se deplasa un colet cu peste un kilogram de cocaină, cu un grad ridicat de puritate.

 

În urma cercetărilor s-a stabilit că drogurile au fost procurate de bărbat din Olanda, fiind transportate pe cale rutieră pe ruta Amsterdam-Sibiu.

La percheziţiile domiciliare făcute în Sectorul 2 Bucureşti şi în localitatea Fundeni, judeţul Călăraşi, la locuinţele folosite de inculpat, au fost găsite şi ridicate cantitatea de aproximativ 500 de grame de heroină, aproximativ 200 de grame de cocaină, un pistol cu proiectil de cauciuc (neletal), supus autorizării, care figureaza ca fiind furat, aproximativ 30 de kilograme de tutun vrac, tuburi de ţigarete, filtre, ambalaje, etichete şi alte materiale folosite la confecţionarea ilicită a ţigaretelor, 10.300 de euro, 1.560 de lei şi 200 de coroane daneze.

 

Sâmbătă, Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul inspectoratelor de poliţie judeţene Călăraşi şi Sibiu, precum şi de jandarmi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.