Prinși în timp ce furau motorină din locomotive

Prinși în timp ce furau motorină din locomotive

Şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 45 şi 56 de ani, au fost reţinuţi în urma percheziţiilor făcute în judeţele Argeş, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, într-un dosar de furt de carburant din locomotive ale unui operator feroviar privat. Totodată, în urma percheziţilor au fost confiscaţi 700 litri de carburant susceptibil a proveni din infracţiuni şi 140 de recipiente care ar fi fost folosite la săvârşirea faptelor.


Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, percheziţiile au fost făcute, miercuri, într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, privind săvârşirea de infracţiuni de furt calificat, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiilor Regionale de Poliţie Transporturi Craiova şi Galaţi, precum şi din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că, în anul în curs, 19 bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani ar fi sustras motorină din locomotivele aparţinând unui operator privat de transporturi feroviare.

La percheziţii au fost descoperite şi ridicate cantitea de 700 de litri de carburant susceptibil a proveni din furt, 140 de recipiente susceptibile a fi fost folosite la săvârşirea faptelor, precum şi documente şi înscrisuri.

19 persoane au fost duse la sediul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale, iar şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 45 şi 56 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor, iar la acţiune au participat şi jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.