Publicitate

Rănit după ce maşina în care se afla, condusă de un băiat de 14 ani, a lovit şi a rupt un stâlp de electricitate

Rănit după ce maşina în care se afla, condusă de un băiat de 14 ani, a lovit şi a rupt un stâlp de electricitate

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost rănit într-un accident produs joi pe un drum local din comuna dâmboviţeană Tetcoiu, unde un autoturism a derapat şi s-a lovit violent de un stâlp de electricitate pe care l-a rupt. Poliţiştii sosiţi la locul accidentului au constatat că în vehicul se aflau patru băieţi cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, iar maşina fusese furată de un băiat de 14 ani, care a şi condus-o.


Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, poliţiştii au fost chemaţi să facă constatări în cazul unui accident care a avut loc joi după amiază pe un drum comunal din Tetcoiu. Echipajul ajuns la faţa locului a constatat că un autoturism a derapat şi a lovit un stâlp din beton pe care l-a rupt.

 

În urma impactului, un adolescent în vârstă de 15 ani a fost găsit inconştient. Alţi trei băieţi, cu vârste între 10 şi 15 ani, se aflau în autoturism, însă aceştia nu au fost răniţi.

Poliţiştii au făcut cercetări pentru a stabili cine se afla la volan în momentul impactului şi au stabilit că maşina a fost furată de un băiat de 14 ani, care a şi condus autovehiculul şi care a părăsit locul accidentului. Acesta este cercetat pentru furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz