Publicitate

Restricţii de circulaţie pe A 1, atât pe tronsonul Bucureşti-Piteşti, cât şi pe Sibiu – Orăştie,

Restricţii de circulaţie pe A 1, atât pe tronsonul Bucureşti-Piteşti, cât şi pe Sibiu – Orăştie,

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, sunt restricţii de circulaţie pe Autostrada A 1, atât pe tronsonul Bucureşti-Piteşti, cât şi pe Sibiu – Orăştie, pentru lucrări şi trasarea de marcaje. Pe unele porţiuni, restricţiile sunt valabile până joi, la ora 19.00.


Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, până la ora 19.30, se vor executa lucrări de aplicare a marcajelor rutiere pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 67 şi 90, pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti.

”Sfătuim conducătorii auto să circule cu atenţie sporită, să reducă viteza în zona acestor lucrări şi să semnalizeze din timp schimbarea benzilor de rulare”, a transmis Centrul Infotrafic.

De asemenea, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva, circulaţia rutieră este restricţionată pe anumite porţiuni ale sensului de mers Deva - Sibiu, în vederea executării de lucrări asupra părţii carosabile.

Astfel, între kilometrii 254 şi 252,se restricţionează prima bandă şi cea de urgenţă, de miercuri, până joi la ora 19:00.

În plus, între kilometrii 242 şi 240,sunt restricţionate tot banda unu, precum şi cea de urgenţă, mierc uri, până la ora 19.00.

”La kilometrul 247, este restricţionată parţial breteaua de acces, pentru reparaţii la parapetul metalic, miercuri, până la ora 15.00”, a transmis Infotrafic.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.