Restricţii de circulaţie vineri şi sâmbătă în Capitală. Rutele ocolitoare anunţate

Restricţii de circulaţie vineri şi sâmbătă în Capitală. Rutele ocolitoare anunţate

Banda I de circulaţie din Capitală va fi alocată pe 11 mai exclusiv cicliştilor participanţi la evenimentul ”Cu bicicleta la mare” pe tot parcursul traseului care începe de la un Kaufland Colentina până pe Şoseaua Pantelimon DN3, anunţă brigada rutieră, începând cu orele 7.30 şi până la 9.15.articipanţilor la eveniment între orele 7.30 - 9.15, transmite Brigada Rutieră.

În ziua de 11 mai a.c., se va desfăşura evenimentul ciclist “Cu bicicleta la mare”, după următorul program:
- între orele 07.30 - 08.30, adunarea participanţilor în parcarea Kaufland din Şos. Colentina nr.6;
- între orele 08.50 - 09.15, deplasarea participanţilor pe următorul traseu: parcarea Kaufland din Şos. Colentina nr.6 – Str. Vladislav Voievod – Şos. Electronicii – Str. Heliade între Vii – Str. Doamna Ghica – Şos. Pantelimon – ieşire Bucureşti/intrare Ilfov prin Sos. Pantelimon DN3.e.

Poliţiştii rutieri le cer conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de biciclişti şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

PE 10 MAI, ÎNTRE 7.00 ŞI 18.30, TRAFIC RESTRICŢIONAT ÎN ZONA SĂLII PALATULUI DIN CAPITALĂ
Poliţiştii brigăzii rutiere anunţă restricţionarea traficului în zona Sălii Palatului, din Capitală, pe 10 mai, între orele 7.00 şi 18.30, pentru un eveniment care se va desfăşura în interiorul sălii de spectacole.

”În data de 10 mai a.c., se va desfăşura evenimentul “Brand Minds 2019” în interiorul Sălii Palatului. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, între orele 07.00 – 18.30, se va restricţiona traficul auto pe zona de parcaj şi breteaua din faţa Sălii Palatului”, transmite Brigada Rutieră.

Poliţiştii rutieri cer conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnalele poliţiştilor rutieri, iar în intervalul orar restricţionat să evite deplasarea în zonă. Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă, mai spune sursa citată.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.