Logo
Imprimă această pagină

Restricţii de tonaj pe A2, DN 7 şi DN 39, marţi seară şi miercuri

Restricţii de tonaj pe A2, DN 7 şi DN 39, marţi seară şi miercuri

Circulaţia vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone va fi interzisă, marţi seară şi miercuri, pe Autostrada A2 (intersecţie cu Centura Capitalei - Murfatlar), în timp ce vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone nu vor putea circula pe DN 7 Piteşti-Veştem şi pe DN 39 Agigea - Mangalia. Centrul Infotrafic anunţă că restricţiile sunt impuse cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului şi nu vizează autovehiculele destinate transportului de persoane.


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, marţi, între orele 16.00 şi 22.00, şi miercuri, între 6.00 şi 22.00 - când se prăznuieşte Adormirea Maicii Domnului şi în ziua anterioară -, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe următoarele drumuri.

Astfel, pe Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie cu Centura Bucureşti) - Fundulea - Lehliu (intersecţie cu DN 3) - Feteşti (intersecţie cu DN 3B) - Cernavodă (intersecţie cu DN 3) - Murfatlar (intersecţie cu DN 3) - pe ambele sensuri, restricţia se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Totodată, vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor putea circula pe DN 7 Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţie cu DN 1), pe ambele sensuri, şi pe DN 39 Agigea (intersecţie cu DN 39A) - Mangalia (intrare municipiu), pe ambele sensuri.

De asemenea, marţi, până la ora 17.30, este restricţionată circulaţia pe Autostrada A1, pe a doua bandă a sensului Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 70, din cauza lucrărilor de colectare a nisipului din zona mediană. Tot pe Autostrada A1, între Deva şi Sibiu, la kilometrii 254-253, este restricţionat traficul pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, marţi, până la ora 18.00, pentru lucrări de reparaţii la carosabil.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.